Cases

Wat onze klanten over ons zeggen

Optimalisatie naverkoop bij Volkswagen Heremans 

Enkele jaren geleden heb ik Evelien Deschuytter voor de eerste keer ontmoet tijdens een coahing naverkoop.

Wat mij onmiddellijk opviel was de passie en het enthousiasme die zij bracht om te proberen ons mee te nemen in haar verhaal.

Enkele maanden later heb ik haar gevraagd om een coachingtraject te doen in ons bedrijf. Haar tips & tricks hebben ons niet alleen geholpen om onze volledige naverkoop-afdeling optimaal te laten verlopen, maar hebben er ook voor gezorgd dat de klantentevredenheid gestegen is, waardoor we nu bij de top van België behoren.

Ook op vlak van Sales hebben wij een beroep gedaan op Evelien, waar zij mij ondersteund heeft m.b.t. het coachen van de verkopers. Ook hier heeft zij schitterend werk geleverd.

Als Coach biedt zij een grote meerwaarde aan uw bedrijf, zowel op operationeel vlak en als motivator.

Patrick Honoré, Heremans

 

Teamontwikkeling én Customer Delight bij Peugeot Scheerens

Enkele jaren terug zat het niet goed in ons bedrijf. De klantentevredenheid was ondermaats, slechte sfeer in garage, verkoopcijfers onder niveau…… We beseften dat er iets moest veranderen en besloten onszelf en team te laten coachen.

en begeleiden. Evelien Deschuytter was de persoon die mij kon overtuigen om ons te begeleiden en stelde een traject voor van enkele maanden. Haar 1ste stap was observatie en gesprek met de verschillende afdelingsverantwoordelijken.

Al snel had Evelien door wat er moest veranderen. Op dat moment heeft zij ons samengeroepen en besproken hoe zij haar traject ging toepassen in ons bedrijf. Hiervoor kon zij terugvallen op haar jarenlange ervaring en kennis die zij opgedaan had de voorbije jaren.

Haar aanpak deed ons en onze medewerkers inzien dat de verandering begint bij jezelf. Het was prachtig om te zien hoe gedurende het traject stilaan de sfeer veranderde en onze medewerkers uitkeken naar haar inspirerende ontmoetingen.

De resultaten werden beter, de sfeer werd positief, mensen werden opgeleid en bijgestuurd...

Als kers op de taart werden wij toen verkozen als Dealer of The Year 2017, kregen we Excellence Award 2018 en 2019, Award Best Manager 2019 en werden wij verkozen als mooiste showroom 2019.

Al dit hebben wij te danken aan Evelien. Zij heeft ons en ons team hiervoor geobserveerd en met de aangepaste coaching tot een topniveau gebracht. Het is nu de uitdaging om dit elke dag toe te passen om ons team te blijven motiveren.

Het project met Evelien was een begin met een mooi resultaat, maar zal zeker nog vervolg nodig hebben.

Tom Detavernier, Peugeot Scheerens

 

Sales traject bij GEALAN Fenster Systeme GmbH

Ik wilde je bedanken, Evelien, voor je professionele begeleiding bij ons opleidings- en coachingproject voor onze cliënten. Wij wensten een adequate opleiding voor onze klanten op te zetten inzake: klantenbenadering - opvolging na showroombezoek - benadering en opvolging van eventuele klachten. Je hebt de tijd genomen om onze behoeften te analyseren, zodat de opleiding succesvol zou zijn en aangepast aan het doelpubliek. Niet alleen heb je de lacunes opgespoord, je hebt er ook voor gezorgd dat het programma werd aangepast aan onze manier van werken, onze sector, onze typische klanten. We passen nog steeds de tips en tricks toe die je ons onderweg gaf. Onze klanten spreken er nog over, hoe je op een aanstekelijke manier hun mee op sleeptouw nam gedurende dit traject. Je hebt er een extra ambassadeur bij. (zoals je ons geleerd hebt).

Een oprechte “DANKJEWEL”.

Johan Vancoillie (sales verantwoordelijke Gealan Belgium)

Coaching personnel

Evelien, votre coaching était "out of the box" et c'est exactement la raison pour laquelle je l'ai trouvé si réussi. Vous m'avez fait réaliser des choses dont je n'étais pas conscient. J'étais convaincu que je faisais "de la bonne manière", mais en fin de compte, je me suis complètement trompé. Grâce à votre regard extérieur, vos "questions audacieuses" et vos feedbacks, un nouveau monde s'est ouvert à moi.

C'était parfois très difficile, car je m'accrochais à ce que je savais, et pourtant vous avez réussi à me faire prendre des mesures que je n'aurais jamais prises seule.

Une femme avec du « Punch ». Juste ce dont j'avais besoin.

A.Q (Officier de police)